Hoe we geld verdienen

U zich op elk moment terugtrekken van de site.

Dit is een belangrijke site, omdat het vertelt je wat je moet weten om pot zaden te kopen, en waarom je nodig hebt om ze te kopen. Het biedt ook een lijst van zaden van alle rassen en van alle soorten te koop. Ik hou van de verschillende variëteiten te zien op de verkoop, en het is vaak erg interessant om te zien wat de prijs van elk ras zal zijn. Dit zijn de soorten sites die erg belangrijk zijn omdat ze u voorzien van een aantal van de informatie die u nodig hebt om aan de slag te gaan met groeien. Er is een enorme lijst van variëteiten op deze website en veel mensen raden deze website. Veel van de rassen worden verkocht aan het publiek als zaad, dus ze zijn zeer gemakkelijk te vinden. Veel van de soorten zijn te vinden op andere websites. U zult merken dat de site is vrij klein en de pagina's zijn moeilijk te navigeren. Ik hou echt van deze site en ik hoop dat u ook.

U moet zich gelukkig en verzekerd voelen, dat al onze acties en producten van hoge kwaliteit en van de hoogste kwaliteit zijn.

Over potentieel giftige ingrediënten We werken aan het toevoegen van alle ingrediënten in onze producten aan de lijst van 'potentieel giftig'. Dit betekent dat wanneer u een product koopt van Potentieel Giftig, wij u zullen vertellen wat inbegrepen is en in welke hoeveelheden en als het veilig voor u is. Ingrediënten zijn gemarkeerd als potentieel giftig in onze verpakking en op de ingrediëntenetiketten op onze website. Als je een vraag hebt, vraag het ons dan en wij helpen je graag. Over biologische ingrediënten Wij geloven in biologische, eerlijke handel, duurzame landbouw. Dus, wanneer we organische materialen gebruiken, volgen we bepaalde regels en voorschriften. Wanneer we een ingrediënt moeten vinden dat we gebruiken, doen we ons best om zo veilig mogelijk te zijn. Als u producten ziet die als biologisch, eerlijke handel of duurzaam worden bestempeld, zijn we er 100% zeker van dat het afkomstig is van boerderijen die zich aan deze regels en voorschriften houden.