Wie schrijft hier?

In sociale media, vindt u mij het delen van recepten, tips en trucs, evenals schrijven en spelen met mijn eigen creaties en experimenteren met verschillende potten en ontwerpen. Ik post ook over dingen die ik doe in mijn vrije tijd: schilderen, breien, spelen met garen, het leren van nieuwe vaardigheden en het uitproberen van nieuwe dingen met mijn dochter.

Ik schrijf ook graag korte verhalen en artikelen voor de Nederlandse krant Zouit. Ik hou van het delen van mijn sluwe, creatieve en educatieve avonturen met jullie allemaal, dus voel je vrij om het te controleren door hier te klikken. Of u altijd bij mij op bezoek komen en ik beantwoord uw vragen graag in mijn winkel in de komende maanden! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen om te proberen. Ik heb een aantal geweldige ideeën van mijn man en ik door de jaren heen, en soms maak ik potten op basis van een aardewerk klasse die ik bij te wonen.

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school, verhuisde ik naar Amsterdam voor een paar jaar om te werken in de aardewerk industrie. Ik hou van mijn werk, maar ik hou ook van tijd doorbrengen met mijn familie en ik zou graag terug naar mijn studie en meer tijd doorbrengen buiten. In de zomer reis ik veel en ik kan niet tegen de hitte, maar ik wil altijd buiten om mijn hond uit te laten of een rustige maaltijd te hebben en bij het vuur te zitten. Aardewerk is zo'n spannende en lonende hobby dat ik weet dat je de moeite die ik in mijn berichten!

Ik ben een totale pottenbakker (ja, ik ben zo dom), met meer dan 5 jaar ervaring en meer dan 200.000 stukken voltooid. Sinds 2015 geef ik les in aardewerk op een kleine school in Noord-Nederland, waar ik hoofdinstructeur ben.

Mijn vader vertelde me altijd dat het belangrijk is om op te groeien om een beetje over planten te weten. Hij was zelf een beetje een hippie, dus dat heeft me veel geholpen. Nu ik oud ben wil ik graag mijn kennis delen.

Ik ben een fervent tuinman en een liefhebber van alle dingen groen! Ik woon in Amsterdam en heb in het verleden in veel verschillende landen gewerkt. Ik studeerde plantenpathologie op de universiteit en na het volgen van de opleiding kreeg ik een baan bij het Nederlands Instituut voor Landbouw. Ik hou van het kweken van planten zo veel als ik mijn werk en ik denk dat tuinieren is een geweldige manier om planten te leren kennen en leren hun gewoonten en hoe ze werken in een bepaalde omgeving. Mijn doel voor deze blog is om ten minste 500 unieke berichten in de komende 4 weken. Als zodanig heb ik besloten dat de beste manier om dat te doen zou zijn om te proberen en hebben een "Top 10" serie waar elke post zal worden #1 op mijn lijst.

Ik heb veel ervaring omdat ik potten run voor mijn klanten in Nederland. Maar dat was nooit de focus van deze blog. Het doel was om een potvormige foto te maken die memorabel en inspirerend zou zijn voor mensen over de hele wereld. Ik werk al ongeveer een jaar aan dit fotoproject, sinds ik voor een Nederlands designbedrijf in Duitsland werkte. In die tijd maakte ik een klein project over een "potvormige" fles, waarin ik wat gerecycled glas gebruikte. Dat was het enige project waar ik echt in geïnteresseerd was en ik gebruikte de afbeeldingen en materialen om te proberen de eerste potvormige foto te maken die ik kon maken.

Na een jaar besloot ik dat ik moet proberen om het project te maken in een groter en meer zinvol project en dus begon ik mijn onderzoek te doen en kreeg de hulp van veel mensen uit de hele wereld die in staat zijn om foto's te maken met potten (maar ik denk dat het is meer van een gemeenschappelijk optreden hier in Europa dan elders).